Embrace your harmony

 

Kon jij vroeger echt bergen verzetten en was je niet te stoppen? Maar heeft deze manier van leven zijn tol geëist? Ervaar jij lichamelijke klachten, depressieve gevoelens, het niet weten wat je met jezelf aan moet, het gevoel altijd aan te blijven staan en te blijven rennen, je leven vooral te vullen met wensen vervullen van andere mensen? 


Weet dan dat het anders kan. Ook jij kan weer gaan genieten en je eigen leven gaan leven! Geniet van rust in je hoofd en weten (en doen) waar jij echt blij van wordt. Deze 3 -4 maanden ben ik er 100% om jou te helpen. We gaan samen onderzoeken wat jij nodig hebt om van dat overweldigende gevoel af te komen. 'Gewoon' weer lekker in je vel zitten echt gelukkig zijn! Zodat die stemmen in je hoofd die je vertellen door te blijven gaan, hun mond gaan houden. En die zachte fluistering van leuke dingen doen weer goed hoorbaar word.  Na deze maanden ben jij een compleet vernieuwd persoon. Of  beter gezegd de persoon die jij eigenlijk bent! 

 

Zet jezelf op 1! Embrace your harmonyJe geniet weer van de kleine dingen in het leven, voel je heel veel rustiger, slaapt beter en wordt weer uitgerust wakker.

Wat denk je? Blijf je aanmodderen of wil je NU echt iets veranderen?  Het draait om JOÚ! Wat houdt Embrace your harmony  in? Gedurende 3 maanden ontvang je intensieve persoonlijke begeleiding en heel veel energetisch werk.  Geen standaard wekelijkse mailtjes, maar elke week persoonlijk contact! Telefonisch, in de praktijk of online. Ik ben er om jou te ondersteunen en te begeleiden naar waar jij heen wilt!
 

Wat krijg je:

2 uur durende intake
Persoonlijk afgestemd programma
Wekelijks telefonisch contact
Afwisselend praktijk- en online afspraken*
App-mogelijkheid voor directe vragen en opmerkingen


*indien het ivm de reisafstand niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kan dit traject ook geheel online gevolgd worden. 


Nu denk je misschien: "Fantastisch, maar wat gaat me dat kosten?" Het traject is beschikbaar voor slechts €999,- incl btw. Ja, echt waar! Voor deze complete prijs krijg jij 3 maanden lang de begeleiding die je nodig hebt om jouw leven weer in eigen hand te nemen. Jij hebt de controle over zoveel dingen, dus waarom neem je de controle niet over hoe jij je voelt?!

Grijp deze kans! Gun jezelf een beter leven en zeg vaarwel tegen slapeloze nachten, pijn en lichamelijke klachten! Samen zorgen we ervoor dat jij je aanzienlijk beter voelt, je klachten verdwijnen, en jij het leven weer leuk vind. Niet zoals een ander vindt dat jij het moet doen, maar hoe jij het wilt!

Wacht niet langer en investeer in jezelf. Kies je eigen geluk! Na 3-4 maanden heb je beter contact met jezelf, sta je sterker in het leven, ben je gelukkiger en voel je je vrijer!


Druk hieronder op de knop om een gesprek in te plannen. Zodat we zo snel mogelijk met jou leven aan de slag kunnen gaan!