Mijn Visie

Mijn visie is om mensen weer contact te laten maken met zichzelf. Vanuit mijn holistische kijk waarbij lichaam en geest als 1 wordt gezien gaan we samen opzoek naar het probleem onder de klacht. Hierbij gaat mijn aandacht uit naar iedereen die vastloopt of behoefte heeft aan iemand die een stukje mee kan lopen op zijn of haar (ontwikkel) pad. 

Je bent van harte welkom om te ervaren wat een energetische massage, een access bars behandeling, Reiki of een Nei sessie met je kan doen. 

Tevens heb ik speciale modules gevolgd om kinderen de kracht van massage te laten ervaren.  Of je mij nu laat masseren of je masseert samen met mij je kind. Ieder kind heeft aandacht en contact nodig. De mogelijkheid om kinderen op afstand te helpen dmv een Nei sessie is er ook. Alle kinderen die zichzelf lastig vinden en bijvoorbeeld kampen met (hoog) gevoeligheid, ADHD gewoon een keertje willen ontspannen of een ander spectrum zijn welkom. 

Samen met jou wil ik het leven weer fijner maken. Contact kunnen maken met jezelf, rust in je hoofd en je lichaam is wat ik denk dat iedereen nodig heeft. Ik loop graag een stukje mee in jou proces.  Zodat je zelf weer in je kracht komt te staan. 

Dus geloof jij net als ik in de holistische visie? Ben jij opzoek naar een andere oplossing om jezelf of je kind zichzelf te laten begrijpen? Geloof je niet in ellenlange wachtrijen, vervelende vragen en sessies bij een psycholoog? Geloof jij ook in de kracht van echt contact en liefdevolle aandacht voor dat wat er is? 

Twijfel dan niet en neem direct contact met me op!