Mijn Visie

Mijn visie is om mensen weer contact te laten maken met zichzelf. Vanuit mijn holistische kijk waarbij lichaam en geest als 1 wordt gezien gaan we samen opzoek naar het probleem onder de klacht. Hierbij gaat mijn aandacht uit naar iedereen die vastloopt of behoefte heeft aan iemand die een stukje mee kan lopen op zijn of haar (ontwikkel) pad. Je bent van harte welkom om te ervaren wat een energetische massage met je kan doen. En om kennis te maken met mij Linda, het gezicht achter Lima. Ik heb tevens speciale modules gevolgd om ook kinderen de kracht van massage en coaching te laten ervaren. Of je mij nu laat masseren of je masseert samen met mij je kind. Ieder kind heeft aandacht en contact nodig. Ook de kinderen die zichzelf lastig vinden en bijvoorbeeld kampen met (hoog) gevoeligheid, ADHD of een ander spectrum zijn welkom. Ook heb ik hiervoor speciale  modulus gevolgd zodat ik de juiste tools in handen heb. Ook heb ik hierin ervaring met mijn eigen 2 dochters. 

Samen met jou wil ik het leven weer fijner maken. Contact kunnen maken met jezelf, rust in je hoofd en je lichaam is waarvan ik denk dat iedereen nodig heeft. Ik loop graag een stukje mee in jou proces.  Zodat je zelf weer in je kracht komt te staan. 

Dus geloof jij net als ik in de holistische visie? Ben jij opzoek naar een andere oplossing om je kind zichzelf te laten begrijpen? Geloof je niet in ellenlange wachtrijen, vervelende vragen en sessies bij een psycholoog? Geloof jij ook in de kracht van echt contact en liefdevolle aandacht voor dat wat er is? 
Twijfel dan niet en neem direct contact met me op!