Mijn Visie

Mijn visie is om jou weer gelukkig te maken met jezelf!

Ik geloof sterk in de kracht van samen en het delen van een achtergrond met mijn cliënten. Of dit nu is als moeder, als collega in toch wel een risicovol beroep of mijn militaire
ervaring.  Dit alles stelt me in staat om de situatie van mijn klanten volledig te begrijpen, inclusief de uitdagingen waarmee ze te maken hebben gehad. 

Het kennen van vakjargon vergemakkelijkt regelmatig de communicatie en zorgt voor een sneller begrip. Wat mijn benadering uniek maakt, is mijn directheid en de bereidheid om de dingen bij de naam te noemen, direct to the point zonder eromheen te draaien. 

Mijn eigen reis tijdens mijn opleiding bracht specifieke persoonlijke uitdagingen met zich mee. Vooral in het praktisch toepassen van de inzichten die ik had verkregen. Het herkennen van mijn eigen valkuilen en overlevingsstrategieën vroeg om concrete stappen. Door de tools die ik aangereikt kreeg en nu in mijn praktijk gebruik, heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt in mijn persoonlijke processen en ben ik in staat geweest om deze ervaringen te vertalen naar effectieve hulp voor anderen.


Ervaringsbegrip is in mijn optiek van onschatbare waarde. Vooral het vermijden van langdurige uitleg over werk gerelateerde zaken die er eigenlijk niet echt toe doen. Dit stelt ons in
staat om de focus te houden op de klacht of het probleem dat aangepakt moet worden.


Mijn positiviteit komt behalve uit mijn persoonlijkheid ook voort uit het diepe geloof dat voor elk probleem een passende oplossing bestaat. Mijn specifieke methode, Neuro Emotionele Integratie (Nei), samen met persoonlijke aandacht, is gericht op het opsporen, opruimen en  verwerken van emotionele blokkades die klachten geven. 
Mijn holistische benadering gaat verder dan het behandelen van alleen symptomen. Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door deze verbinding te erkennen en te behandelen, streven we niet alleen naar het verminderen van klachten, maar ook naar een algeheel gevoel van welzijn. Het is een reis naar evenwicht op alle niveaus, waarbij de nadruk ligt op de verbinding tussen emoties, gedachten en fysieke gezondheid.


Hulp zoeken wordt helaas vaak nog steeds gezien als zwak, terwijl het juist getuigt van moed. Sommige problemen zijn simpelweg niet alleen op te lossen! Hulp vragen is een krachtige keuze, want samen kom je altijd verder dan alleen.


Is dit wat je nodig hebt?

Neem contact met me op. Vraag geen hulp, maar neem mijn hulp aan 😉