Wie ben ik

 

 Ik ben Linda Komans - van den Boom, een trotse moeder van twee dochters en sinds mei 2023 gelukkig getrouwd. 

Mijn leven is een avontuur gevuld met nieuwsgierigheid, het vergaren van kennis en het toepassen daarvan in de praktijk.

Tijdens mijn 9 jaar bij de landmacht en 2 uitzendingen heb ik waardevolle lessen geleerd: samenwerken, vertrouwen op de groep, doorzettingsvermogen en het leren (aangeven) van mijn eigen grenzen. Deze ervaring heeft me gevormd tot iemand die gelooft dat we altijd tot meer in staat zijn dan we op het eerste gezicht denken. Alsmede samen komen we verder dan alleen.

De overgang naar de NS bracht een nieuwe dimensie in mijn leven. Het snel kunnen schakelen tussen verschillende mensen en situaties, iets wat ik al had geleerd bij de landmacht, heeft mijn begrip van mensen in het algemeen verdiept. Dit heeft mijn vermogen vergroot om in diverse omgevingen met verschillende typen mensen goed te gedijen.

In 2020 begon mijn therapeutische reis met een opleiding tot Holistisch Energetisch (kinder) Massage Therapeut. Mijn altijd kritische blik keerde naar binnen, en ik volgde nauwlettend mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze reis specialiseerde ik me uiteindelijk als Nei therapeut, omdat ik geloof in de kracht van deze benadering om diepere lagen aan te raken en de weg naar persoonlijke groei en het oplossen van fysieke ongemakken makkelijker en doeltreffender te maken.

Na de vraag: "Oke, ik weet waar het aan ligt en hoe nu verder?" kwam Nei therapie voor mij met de oplossing. Het heeft me geholpen om de emotionele lagen onder mijn overlevingsstrategieën te ontdekken en op te lossen, waardoor echte verandering mogelijk werd. En ik dit nu dus ook bij andere toe kan passen.

Een van mijn meest bevredigende klusprojecten was de transformatie van onze zolder tot een prachtige slaapkamer, waardoor er in huis een ruimte vrijkwam voor mijn praktijk. Hier komt alles samen: mijn liefde voor klussen en mijn toewijding aan het bieden van een rustige plek voor mijn klanten.

In mijn praktijk integreer ik al mijn levenservaringen en luister ik naar jou op een dieper niveau. Na een behandeling merken cliënten vaak meer rust in hun hoofd en lichaam, verminderde fysieke klachten en een verbeterde connectie met hun intuïtie.

Ik nodig je uit om samen op ontdekkingsreis te gaan, de lagen te ontrafelen en te werken aan een fantastisch leven dat op alle lagen in balans is.

Liefs, 

Linda