Wie ben ik

 Ik ben Linda van den Boom moeder van 2 dochters en verloofd. In september 2020 ben ik begonnen aan de opleiding voor Holistisch Energetisch (Kinder) Massage Therapeut bij Horizon massageopleidingen in Engelen.
 

Van nature ben in enthousiast, avontuurlijk, nieuwsgierig en leergierig. Ik ben een goede luisteraar en stel graag kritische vragen die uitnodigen om verder te denken. 

Ik ben graag druk bezig met van alles in en om het huis. Klussen, wandelen, nieuwe steden ontdekken ik vind het allemaal leuk. Af en toe een dagje op de bank maakt mij niet perse heel gelukkig maar helpt me wel om een goed gesprek met mijzelf te voeren.

Als moeder probeer ik geduldig te zijn. Mijn jongste dochter is vrij introvert als Hoog Sensitief Persoon (HSP). Waarbij haar zus “ontploft,” wordt zij juist stiller als ze iets spannend vindt. Bij teveel prikkels trekt zij zich vooral meer terug. Dit kan in haarzelf zijn of veilig bij mama op schoot.  Toen mijn oudste dochter op een gegeven moment hulp kreeg bij haar prikkelverwerking en er ADHD bij haar werd vastgesteld vielen er echter ook voor mijzelf een hoop puzzelstukjes op zijn plek. Geduld is dus niet altijd mijn kernkwaliteit. Maar door met meer aandacht écht naar haar te kijken en hierbij de spiegel bij mijzelf voor te houden hebben wij beiden veel geleerd.  Dingen die mij ervaringsdeskundige maken en goed in te zetten zijn in mijn praktijk. Ieder mens heeft zo zijn eigen bijzondere persoonlijkheid. Gelukkig groeien mijn kinderen op alle vlakken, en mag ik met ze mee blijven ontwikkelen. 


  
  Voor vragen kan er gemaild worden naar: info@LimaWouw.nl 
 Of stuur een berichtje naar: 0621943500
  Namaste, Linda