Vip Traject

 

Ervaar jij lichamelijke klachten, depressieve gevoelens, het niet weten wat je met jezelf aan moet, het gevoel altijd aan te blijven staan en te blijven rennen? Dit VIP-traject is specifiek ontworpen om jou te helpen. Met mijn VIP-traject gaan we diepgaand onderzoeken wat jij nodig hebt om van dat overweldigende gevoel af te komen. Zodat die stemmen in je hoofd die je vertellen door te blijven gaan, hun mond gaan houden. Na 3 maanden ben jij een compleet vernieuwd persoon. Of eigenlijk ben je weer de persoon die in essentie bent! Je geniet weer van de kleine dingen in het leven, zit rustiger in je vel en wordt weer uitgerust wakker.

Dit is het moment voor de oplossing: het VIP-traject!

Wat houdt het VIP-traject in? Gedurende 3 maanden ontvang je intensieve persoonlijke begeleiding. Geen standaard wekelijkse mailtjes, maar elke week persoonlijk contact! Telefonisch, in de praktijk of online. Ik ben er om jou te ondersteunen en te begeleiden naar waar jij heen wilt!

Het begint allemaal met een grondige 2 uur durende intake, waarin we jouw situatie tot in detail bespreken. Geen oppervlakkige vragenlijsten hier! Ik wil écht weten waar jij mee worstelt, wat je klachten zijn en wat jij anders wilt. Vervolgens gaan we aan de slag met een programma dat perfect bij jou past. Het draait in dit traject om JOÚ!

Wat krijg je:

2 uur durende intake
Persoonlijk afgestemd programma
Wekelijks telefonisch contact
Afwisselend praktijk- en online afspraken
App-mogelijkheid voor directe vragen en opmerkingen


Nu denk je misschien: "Fantastisch, maar wat gaat me dat kosten?" Het VIP-traject is beschikbaar voor slechts €999,-. Ja, echt waar! Voor deze complete prijs krijg jij 3 maanden lang de begeleiding die je nodig hebt om jouw leven weer in eigen hand te nemen. Jij hebt de controle over zoveel dingen, dus waarom niet over hoe jij je voelt?!

Maar er is meer! Voor degenen die écht willen transformeren, heb ik de Ultra VIP-optie. Voor slechts €1555,- krijg je ook intensieve ondersteuning voor je lichaam. Deze extra investering geeft je toegang tot hoogwaardige supplementen die jouw lichaam een gezondheidsboost geven. De kans om definitief af te rekenen met hoofdpijn, een zwaar gevoel, slechte stoelgang en andere klachten.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en zeg vaarwel tegen slapeloze nachten, pijn en lichamelijke klachten! Het VIP-traject zorgt ervoor dat je je aanzienlijk beter voelt, je klachten verdwijnen, en jij het leven weer vol vertrouwen tegemoet treedt. Niet zoals een ander vindt dat jij het moet doen, maar hoe jij het wilt!

Wacht niet langer en investeer in jezelf. Kies voor het VIP-traject! Na 3 maanden heb je beter contact met jezelf, sta je sterker in het leven, ben je gelukkiger en vrijer van lichamelijke en psychische klachten.