Je kunt bij mij terecht als je aan alles voelt dat het tijd is om jezelf op 1 te zetten!


 
Bij mij in de praktijk en online worden diverse holistische en energetische behandelingen zowel los als in trajectvorm uitgevoerd
Scroll naar onder om kennis te maken met wat mijn praktijk jou kan bieden.

Nei (neuro emotionele integratie) 
Massage
Access Bars
En dit allemaal met een vleugje Reiki energie

Massage & Access Bars

Zowel Access Bars als een massage vinden plaats op de behandel tafel. Voor beide behandelingen is het fijn om comfortabele en warme kleding te dragen. Tijdens de massage lig je (afhankelijk van het massagebied) in je slip op de tafel. Access bars is geheel gekleed

Nei (Neuro emotionele integratie)

Nei kan op 3 manieren gegeven worden:
1. Op afstand. Hiervoor heb ik nodig een (recente) foto, toestemming, naam geboortedatum en een hulpvraag.
2. Online. Voor een online consult ontvang je voor de afspraak een inlog linkvan Google Meet.
3. In de praktijk. Hiervoor is het wellicht fijn om comfortabel zittende kleding te dragen maar het consult is gewoon gekleed ontspannen zittend op een stoel. 

Discover your options

Dit is een online afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Wat wil Jij nu echt? Waar loop je tegenaan in het leven en hoe kan je daar iets aan veranderen?

Feel the vibe 

Als je deze boekt dan betaal je per consult minder dan als je alles los reserveert en maak je kennis met alle 3 de behandelingen die ik aanbied. De afspraken vinden in 6 weken achter elkaar plaats. Dit is ideaal om te ontdekken of ik bij je pas, om de eerste gewenste veranderingen door te voeren in je leven en als voorbereiding op het Embrace your harmony traject. Ook is deze ideaal om als een soort APK voor jezelf.

Embrace your harmony

Tijdens deze 3 maanden gaan we het maximale uit jou potentieel halen. Lees alles hierover op de Embrace your harmony pagina.