Access Bars


 De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.  De behandeling vindt plaats op de behandelbank, een kussen onder het hoofd en eventueel toegedekt met een deken. Makkelijke en niet knellende kleding is gewenst ter bevordering van de ontspanning.
De ogen worden gesloten en je laat je mee voeren op de geluiden van de omgeving of de stilte die heerst. Je mag gewoon ontspannen en ontvangen. Je hoeft verder niets te doen of te denken.
Access Bars is een hele zachte behandeling, met een zachte aanraking van  de vingerstoppen worden de 32 punten op het hoofd geactiveerd. Door het aanraken van de Bars, ontlaadt het lichaam deze punten.
Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt, dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar tot 3 à 4 weken na de behandeling.