* Online / Kinderen

Online:
Dankzij de huidige techniek is het op dit moment op vele manieren mogelijk om online beeld contact met elkaar te hebben. Als het door gezondheidsklachten, afstand, tijd of wat voor reden dan ook niet lukt om in de praktijk af te spreken dan kunnen de sessies ook online plaatsvinden. Je plant een afspraak in en beide zorgen we dat we optijd aanwezig zijn. Verder verloopt de afspraak hetzelfde als in de praktijk. Alleen worden de dingen die normaal in de praktijk gedaan worden als het gaat over stenen/olie/vitamine/oid. nu door mij gedaan dmv een poppetje.

Kinderen:
Omdat (kleine) kinderen het lastig vinden om de Nei sessie te volgen bied ik voor kinderen de Nei behandeling aan op afstand/online.
Ik kan inchecken in de energie (van je kind) dmv een foto.
Terwijl jij als ouder bij mij in de praktijk bent, we contact hebben via beeldbellen/teams etc of ik incheck op je kind op een afgesproken tijdsblok lopen we de stappen door. Alles wat je kind normaal zou doen in de praktijk doe ik dmv een poppetje. En alles wat ik van je kind wil weten vraag ik aan jou als ouder.

Geregeld komt het voor dat de ouder(s) mij inschakelen voor een probleem van het kind en blijkt bij het uittesten dat ik eerst met (een van) de ouders aan de slag mag. 

Uiteraard gaat alles alleen als ik toestemming heb van de persoon zelf dan wel de ouder/verzorger/voogd voor kinderen onder de 12. 
Vanaf 12 jaar moeten kinderen zelf toestemming geven voor een behandeling. 

Vanaf een bepaalde leeftijd is het wel mogelijk om uw kind in de praktijk te behandelen. Dit is dan in overleg over wat er te verwachten is en hoe u zelf uw kind inschat.

** Op afstand

Op afstand:
Alles is energie. Dus ook op afstand kan ik inchecken op uw foto en zonder daadwerkelijk zicht/geluid contact een consult doen. 
Het enige wat ik daar dan uiteraard voor nodig heb is een foto en toestemming om in te checken op uw energie en een consult te doen. Voor een consult op afstand plan ik altijd een blok in van 2 uur. Dit geeft mij zelf de tijd en ruimte om een juist moment uit te zoeken om het consult te geven. Ik zal wel altijd laten weten als ik aan het consult begin en als ik klaar ben ontvang je een verslag van wat er langsgekomen is. Het advies hierbij is wel altijd om dit verslag na het lezen vooral los te laten en het liefst ook te verwijderen van je telefoon. Dit omdat alles wat is losgemaakt ook vooral los mag blijven. Zodra we weer met alles in ons hoofd gaan zitten dan zet het lichaam dingen toch ook onbewust weer sneller vast.