Nei


Van klacht naar kracht met NEI
Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. De antwoorden liggen in jouw onderbewustzijn opgeslagen.
Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen.
NEI kan ingezet worden bij een veelheid aan klachten.

Met behulp van de Bio-tensor (mijn toverstaf) en een werkmodellen boek gaan we aan de slag. We beginnen met een gesprek om erachter te komen wat de klacht is waar we vanaf willen. Vanuit hier maken we een hulpvraag en gaan we aan de slag. Tijdens het consult doorloop ik mijn werkmodellen aan de hand van wat de biotensor aangeeft.

Hiervoor check ik eerst in op jou energie/onderbewustzijn. Het klinkt allemaal heel spannend en wellicht wat zweverig maar in de praktijk is het heel simpel en doeltreffend.
Wat kan er allemaal behandeld worden met Nei? Alles wat te maken heeft met het vastzetten van emoties. 

Loop je altijd tegen dezelfde dingen aan? Zit je niet lekker in je vel? Lukt het maar niet om af te vallen? Slaap je slecht? heb je fysieke klachten? Dit en nog veel meer kunnen we aankijken met behulp van Nei. 

Waarbij het allermooiste komt... We kunnen het ook direct oplossen en uit ons systeem halen, Waardoor dat de emotie eronder verwerkt kan worden en je klachten zullen gaan verminderen en zelfs helemaal verdwijnen


Filmpje

Hiernaast leg ik op een begrijpelijke manier uit hoe Nei werkt!


Online / Kinderen

Online:
Dankzij de huidige techniek is het op dit moment op vele manieren mogelijk om online beeld contact met elkaar te hebben. Als het door gezondheidsklachten, afstand, tijd of wat voor reden dan ook niet lukt om in de praktijk af te spreken dan kunnen de sessies ook online plaatsvinden. Je plant een afspraak in en beide zorgen we dat we optijd aanwezig zijn. Verder verloopt de afspraak hetzelfde als in de praktijk. Alleen worden de dingen die normaal in de praktijk gedaan worden als het gaat over stenen/olie/vitamine/oid. nu door mij gedaan dmv een poppetje.
 
 Kinderen:
Omdat (kleine) kinderen het lastig vinden om de Nei sessie te volgen bied ik voor kinderen de Nei behandeling aan op afstand/online.
Ik kan inchecken in de energie (van je kind) dmv een foto.
 Terwijl jij als ouder bij mij in de praktijk bent, we contact hebben via Google meet of ik incheck  op je kind op een afgesproken tijdsblok lopen we de stappen door. Alles wat je kind normaal zou doen in de praktijk doe ik dmv een poppetje. En alles wat ik van je kind wil weten vraag ik aan jou als ouder, of krijg ik intu├»tief door.
 
 Geregeld komt het voor dat de ouder(s) mij inschakelen voor een probleem van het kind en blijkt bij het uittesten dat ik eerst met (een van) de ouders aan de slag mag. 
 
 Uiteraard gaat alles alleen als ik toestemming heb van de persoon zelf dan wel de ouder/verzorger/voogd voor kinderen onder de 12. 
 Vanaf 12 jaar moeten kinderen zelf toestemming geven voor een behandeling. 
 
 Vanaf een bepaalde leeftijd is het wel mogelijk om uw kind in de praktijk te behandelen. Dit is dan in overleg over wat er te verwachten is en hoe u zelf uw kind inschat.

Op afstand

Alles is energie. Dus ook op afstand kan ik inchecken op jou foto en zonder daadwerkelijk zicht/geluid contact een consult doen. 
 Het enige wat ik daar dan uiteraard voor nodig heb is een naam, foto en toestemming om in te checken op jou energie en natuurlijk een hulpvraag die past om een consult te doen. Voor een consult op afstand kunt u online een blok reserveren van 45min. Als ik klaar ben ontvang je een kort verslag van wat er langsgekomen is. Het advies hierbij is wel altijd om dit verslag na het lezen vooral los te laten en het liefst ook te verwijderen van je telefoon. Dit omdat alles wat is losgemaakt ook vooral los mag blijven. Zodra we weer met alles in ons hoofd gaan zitten dan zet het lichaam dingen toch ook onbewust weer sneller vast. En dat is zonde van de tijd en energie die we er beide hebben ingestopt.